Spring Sale -17%

B&J 10 SuperFinish Vægmaling

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Lugtsvag acrylbaseret kvalitetsvægmaling til steder, hvor der ønskes en slidstærk overflade med høj finish og glans. Velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og kontorer, hvor der stilles store krav til resultatet.

B&J 10 fremstår med en flot finish og kan benyttes direkte på glasvæv og filt, samt puds, beton og velafbundet spartelmasse.

Benyttes produktet direkte på sandspartel, er det nødvendigt at denne er af god og bæredygtig kvalitet, samt gennemhærdet. Det anbefales at udføre prøvefelt.

Læs mereSe specifikationer

For 9 liter Original price was: 839,00 kr..Current price is: 699,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

B&J 10 SuperFinish Vægmaling

Produktet fremstår med en flot glat overflade, er rengøringsvenlig og resistent i overfladen. Lever op til vaskeklasse 1 (EN 13300), emissionsklasse M1 (EMCBM) og kan benyttes i DGNB byggeri med 100 TLP-point.

B&J 10 Vægmaling opfylder kravene til EU miljømærket Blomsten i alle nuancer, såfremt produktet tones med B&J Tonesystem Monicolor C.

Behandling: Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Tilsmudsede og tidligere malede overflader rengøres med Grundrengøring 110 efter brugsanvisningen.

Sugende og let afsmittende underlag grundes med Acrylgrunder Mikrodispers 716. Skjoldet og afsmittende, ikke alkalisk underlag grundes med Alkyd Grunder Vandig 710.

Rengøring: Vand evt. tilsat Grundrengøring 110.

Sikkerhed & miljø
Pensel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller.
Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm, samt A2P3 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.
Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Bemærk: Denne maling bærer det europæiske miljømærke Blomsten, som står for skrappe miljøkrav, hensyn til sundhed og god kvalitet. Miljømærkningen indebærer bl.a., at malingen er testet for god dækkeevne.

Yderligere information

Liter

, , , ,

Bindemiddel

Acryl

MBK-Type

Acryl

Glans

Ca. 10, halvmat

Vol. tørstof

Ca. 35%

Kulør

Hvid, Brækket hvid 205, Iglo hvid 105 og B&J Toneservice

Tørretid

2-4 timer, overmalbar efter ca. 8 timer ved +20 °C og 65% RF

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand

Rækkeevne

8-10 m²/ltr

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Mal-Kode

00-1 (1993)