Cyber Week -30%

B&J 1 Refleksfri Loftmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Nu kan dit loftprojekt blive endnu billigere med vores B&J 1 Refleksfri Loftmaling 5 x 9 Liter (Storkøb).

Dette fantastiske tilbud giver dig den høje kvalitet og ydeevne som findes i B&J 1 Refleksfri Loftmaling, samtidig med at du sparer betydeligt, ved at købe i større mængder.

Læs mereSe specifikationer

For 45 Liter 2.419,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

B&J 1 Refleksfri Loftmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Nu kan dit loftprojekt blive endnu billigere med vores B&J 1 Refleksfri Loftmaling 5 x 9 Liter (Storkøb). Dette fantastiske tilbud giver dig den høje kvalitet og ydeevne som findes i B&J 1 Refleksfri Loftmaling, samtidig med at du sparer betydeligt, ved at købe i større mængder.

B&J 1 Refleksfri Loftmaling er stadig den ideelle løsning til dine loftmaleringsprojekter. Denne lugtsvage maling giver dig den smukke, helmat og refleksfri finish, du ønsker, samtidig med at den har fremragende dækkeevne og er nem at arbejde med. Uanset om det er dit hjem, kontor eller et professionelt projekt, kan du stole på B&J 1’s kvalitet.

Glem ikke, at B&J 1 Refleksfri Loftmaling også opfylder EU miljømærket Blomsten i alle nuancer, når den tones med B&J Tonesystem Monicolor C. Så hvorfor ikke købe i storkøb og spare både tid og penge? Gør dig klar til at transformere dine lofter med denne fantastiske storkøbspakke fra B&J!”

Yderligere information

Liter