504-B3-transparent-traebeskyttelse-09-l

B&J 504 B3 transparent træbeskyttelse

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J 504 B3 Trans. Træbeskyttelse, produceret af Beck & Jørgensen A/S, et dansk firma som har til mål at deres produkter kan klare det danske vejr. Denne traditionelle transparente træbeskyttelse er baseret på planteolie og alkyd.

B&J 504 B3 Trans. Træbeskyttelse har en god indtrængning i træværket og samtidig med til at give træværket en vandafvisende overflade samtidig med at den stabiliserer træværket og modvirker svindrevner i træet.

B3 Trans. Træbeskyttelse 504 indeholder også midler som er med til at sikre at der på overfladen ikke for kommer begroning.

Derudover er der i B3 Trans. Træbeskyttelse 504 tilsat UV absorber, hvilket er med til at beskytte træværket mod skadelige UV stråler fra solen.

Læs mereSe specifikationer

189,00 kr.699,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Træbeskyttelse 504 tilsat UV absorber, hvilket er med til at beskytte træværket mod skadelige UV stråler fra solen. Traditionel transparent træbeskyttelse baseret på planteolie og alkyd.

Produktet har en fortrinlig indtrængning i træet og skaber en vandafvisende overflade som stabiliserer og modvirker svindrevner i træet.

Produktet tilsat UV absorber som sammen med pigmenteringen beskytter mod solens skadelige ultraviolette stråler. Indeholder midler som beskytter malingsfilmen mod begroning.

Behandling: Overfladen skal være ren, fast og bæredygtig. Træfugten bør ikke overstige 15% RF. Evt. harpiks udsvedniner bortskrabes og eftertørres med eget fortynder. områder med begroninger og belægninger bør behandles med B3 Micronil 126 eller eller B3 Træfrisker 127.

Tryk- og vakuumimprægneret træ kan behandles direkte efter tørring. Ikke imprægneret træ bør grundes med B3 Grundingsolie 130. Der bør påføres minimum 2 gange træbeskyttelse.

Ved vedligehold klargøres og grundes med B3 Grundingsolie 130 på bart træ. Herefter plettes med træbeskyttelse i nødvendigt omfang, hvorefter hele overfladen påføres 2 gange træbeskyttelse.

Rengøring: Terpentin eller penselrens

Sikkerhed & miljø

Pensel: Arbejdstøj, nitrilhandsker, beskyttelsesbriller og A2 maske.

Sprøjte: Beskyttelsesdragt, nitrilhandsker, ansigtsskærm og A2P3 maske, friskluftforsynet.

Slib: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller. P2 maske. Maske skal være luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde. For yderligere information se produktinformation og sikkerhedsdatablad på www.bj.dk

Yderligere information

Liter

, ,

Bindemiddel

Planteolie og alkyd

MBK-Type

Træbeskyttelse, Transparent

Kulør

Klar, kan tones i transparente nuancer

Tørretid

6-8 timer, overmalbar efter ca. 24 timer ved 20 °C 65% RF

Påføring

+5° C til +25° C. RF: 40-80%

Fortynding

Bør ikke fortyndes

Rækkeevne

5-10 m²/ltr. Afhængig af indsugning

Værktøj

Pensel, rulle eller sprøjte

Mal-Kode

2-1 (1993)