B3-Traebeskyttelse-Heldaekkende-Vandig-27
B3-Traebeskyttelse-Heldaekkende-Vandig-09

B&J 755 B3 Træbeskyttelse Heldækkende Vandig

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J B-3 Træbeskyttelse 755 er en halvdækkende vandbaseret træbeskyttelse som er produceret af Beck & Jørgensen A/S, et dansk firma som har til mål at deres produkter kan klare det danske vejr.

Den særlige sammensætningen af produktet gør at du har slidstærk og fyldig overflade der er med til fleksibilitet og tætning på underlaget. B&J B-3 Træbeskyttelse 755 kan bruges på nyt træværk såvel som tidligere behandlet træværk.

Velegnet, hvor der ønskes farveskift uden at træstrukturen sløres. Træbeskyttelsen indeholder også midler som er med til at sikre at der på overfladen ikke for kommer begroning.

Derudover er der i B&J B-3 Træbeskyttelse 755 tilsat UV absorber, hvilket er med til at beskytte træværket mod skadelige UV stråler fra solen.

Læs mereSe specifikationer

209,00 kr.4.899,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Nybehandling: Træværk med indsugning grundes med Grundingsolie 130 inden færdigmaling med 3 gange 755 B3 Træbeskyttelse. Endetræ mættes omhyggeligt med Grundingsolie 130 inden færdigmaling, vær opmærksom på, at der skal påføres fyldige lag.

Harpiks og knaster kan affedtes med cellulosefortynder. Trykimprægneret træ kan behandles efter optørring. men det anbefalese at grunde med B3 Grundingsolie 130 inden færdigmaling.

Vedligehold: Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt og blanke overflader matslibes. Harpiks og knaster kan affedtes med cellulosefortynder. Områder med overflade begroninger behandles med Micronil 126. Områder med bart træ klargøres og grundes med Grundingsolie 130. Færdigmaling med 2-3 gange 755 B3 Træbeskyttelse

Rengøring: Vand evt. tilsat Grundrengøring 110.

Sikkerhed & miljø

Pensel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller.

Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm, samt A2P3 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Yderligere information

Liter

, , , , , , , ,

Bindemiddel

Acryl og Alkyd

MBK-Type

Plastalkydtræbeskyttelse

Glans

Ca. 30, halvblank

Vol. tørstof

Ca. 35%

Kulør

Hvid, stamfarver samt B&J toneservice

Tørretid

2-4 timer, overmalbar efter ca. 24 timer ved 20 °C 60% RF

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand. Fortyndes normalt ikke

Rækkeevne

Uhøvlet træ: 2-5 m²/Liter. Høvlet træ: 8-10 m²/Liter

Værktøj

Pensel, rulle eller sprøjte

Mal-Kode

00-1 (1993)