505-B3-Halvdaekkende-traebeskyttelse-0.9-l

B&J 505 B3 Halvdækkende træbeskyttelse

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J B3 Halvdæk. Træbeskyttelse 505 produceret af Beck & Jørgensen A/S, et dansk firma som har til mål at deres produkter kan klare det danske vejr.

Denne træbeskyttelse er en traditionel halvdækkende olie træbeskyttelse der er vandafvisende samt fyldig, dette er med til at gøre beskyttelsesfilmen er med til optage træværkets naturlige bevægelser.

B3 Halvdæk. Træbeskyttelse 505 indeholder også midler som er med til at sikre at der på overfladen ikke for kommer begroning. Derudover er der i B3 Halvdæk. Træbeskyttelse 505 tilsat UV absorber, hvilket er med til at beskytte træværket mod skadelige UV stråler fra solen.

Læs mereSe specifikationer

249,00 kr.759,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

B&J 505 B3 Halvdækkende træbeskyttelse er en traditionel halvdækkende thixotrop træbeskyttelse der med sin vandafvisende og fyldige film, bevarer sin fleksibilitet og vedhæftning, hvilket gør det mulig for træbeskyttelsesfilmen at optage træværkets naturlige bevægelser.

Produktet tilsat UV absorber som sammen med pigmenteringen beskytter mod solens skadelige ultraviolette stråler. Indeholder midler som beskytter malingsfilmen mod begroning.

Behandling

Overfladen skal være ren, fast og bæredygtig. Træfugten bør ikke overstige 15% RF. Evt. harpiks udsvedniner bortskrabes og eftertørres med eget fortynder. områder med begroninger og belægninger bør behandles med B3 Micronil 126 eller eller B3 Træfrisker 127.

Tryk- og vakuumimprægneret træ kan behandles direkte efter tørring. Ikke imprægneret træ bør grundes med B3 Grundingsolie 130. Der bør påføres minimum 2 gange træbeskyttelse. Ved vedligehold klargøres og grundes med B3 Grundingsolie 130 på bart træ.

Herefter plettes med træbeskyttelse i nødvendigt omfang, hvorefter hele overfladen påføres 2 gange træbeskyttelse.

Rengøring: Terpentin eller penselrens

Sikkerhed & miljø

Pensel: Arbejdstøj, nitrilhandsker, beskyttelsesbriller og A2 maske.

Sprøjte: Beskyttelsesdragt, nitrilhandsker, ansigtsskærm og A2P3 maske, friskluftforsynet.

Slib: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller. P2 maske. Maske skal være luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Bemærk: Produktet indeholder tørrende olier. Risiko for selvantændelse. Spild, brugt værktøj og klude opbevares i lukket beholder og destrueres.

Yderligere information

Liter

,

Bindemiddel

Planteolie og alkyd

MBK-Type

Træbeskyttelse, halvdækkende

Kulør

Klar, kan tones i transparente nuancer

Tørretid

6-8 timer, overmalbar efter ca. 24 timer ved 20 °C 65% RF

Påføring

+5° C til +25° C. RF: 40-80%

Fortynding

Bør ikke fortyndes

Rækkeevne

5-10 m²/ltr. Afhængig af indsugning

Værktøj

Pensel, rulle eller sprøjte

Mal-Kode

2-1 (1993)