Caparol Aqua Multiprimer Hvid

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Caparol Aqua Multiprimer er en vandbaseret grunder, med en super god vedhæftningsevne hvilket gør at den kan bruges på kobber, jern, stål, træ, hård PVC mv.

På grund af den super gode vedhæftningsevne som Caparol Aqua Multiprimer har, kan Caparol Aqua Multiprimer bruges de glatteste overflader og stadig holde sig fast, og samtidig beskytter den mod rust i metal og knaster i træ.

Læs mereSe specifikationer

339,00 kr.799,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Anvendes til kobber, jern, stål, hård PVC, dimensionsstabilt træ samt mange andre underlag, der tidligere har været malet eller galvaniseret. Tjek først vedhæftningen på en mindre overflade med en gittersnittest.

Må ikke anvendes på rustfrit stål eller til tagbehandling. Aqua Multiprimer skal ikke nuanceres. Dette kan påvirke malingens isolerende funktion.

Klargøring af underlag: Underlaget skal være rent, tørt og fast. Overflader, der tidligere har været malet, skal renses med malerrens. Overflader med rustangreb børstes maskinelt med en stålbørste til forbehandlingsgrad ST 2 eller sandblæses til forbehandlingsgrad SA 2½, før malingen påføres.

Med hensyn til primerens isoleringsevne på træ, kan der i visse tilfælde opstå gennemslag også efter to behandlinger. Vi anbefaler, at man tester en mindre overflade først for at afgøre, om isoleringsevnen er tilstrækkelig for det pågældende underlag.

Der kan overmales med et af Caparols produkter til maling af metal eller træ.

Dækkeevne: Forbruget af maling er beregnet på jævne, ikke-sugende overflader og kan variere afhængigt af arbejdsmetode.

Bortskaffelse: Flydende malingrester skal ikke hældes i afløbet, men indleveres på den lokale miljøstation. Luk dunken grundigt efter brug. Dunke, der er grundigt tømte, indleveres til genbrugsstationen.

Yderligere information

Liter

,

Anvendelsesformål

Overflader inden- og udendørs

Glansgrad

Mat

Opbevaring

Frostfrit

Bindemiddel

Akryldispersion

Bemærk

VOC: EU-grænseværdi for dette produkt (Kat A/d): 130 g/l (2010). Dette produkt indeholder max 130 g/l VOC.

MAL-kode

00-1 (1993)

Fortynding

Vand

Dækkeevne

8-10 m²/liter

Betingelser for påføring

Arbejdstemperatur min. +8°C

Værktøjer

Påføres med pensel, rulle eller sprøjte.