DanaLim 618 Acryl Filler standard 250 ml

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

DanaLim Acryl filler standard 618, er en færdigblandet acrylspartelmasse med cellulosefibre. Cellulosefibre er med til forbedrer vedhæftning og styrke spartelmassen, samtidig med at den giver minimalt svind.

Med DanaLim Acryl filler, kan du påføre op til 5 mm ad gangen. Velegnet til udfyldning af huller og revner i træ, gips, murværk, puds og beton (fra skruer, søm, rawplugs o. lign).

DanaLim Acryl filler er søm og skruefast, hurtigtørrende og overmalbar. Skal beskyttes mod direkte vandpåvirkning. Ved anvendelse udendørs skal overfladen beskyttes med dækkende maling.

Under Spartler og diverse kan du se alt det tilbehør som der måske kan være relevant at bruge, for at arbejde med DanaLim Acryl filler standard.

Læs mere

64,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Påføring: Filleren påføres med spartel op til 5 mm ad gangen. Ved spartling af dybe huller eller revner skal spartelmassen påføres ad flere gange, og være så godt som gennemtør mellem hver spartling.

Tørretid: Afhængig af lagtykkelsen og temperatur er spartelmassen slibetør efter 20 – 30 minutter (tynde lag). Skruefast efter ca. 2 døgn (ved 5 mm).

Overmalbarhed: Spartelmassen er velegnet til overmaling med de fleste malingstyper. På grund af de mange forskellige produkter på markedet, anbefaler vi dog at der udføres prøve. Ved udendørs anvendelse eller anden direkte vandpåvirkning, skal filleren overmales efter afhærdning.

Rengøring: Våd spartelmasse fjernes med vand. Hærdet spartelmasse fjernes mekanisk.