Laminatgulve

Mørkt laminatgulv

En kombination af et mørkt gulv, lyse vægge og et lyst loft skaber en kontrast, som gør det nemmere for øjet at fokusere og giver rummet et interessant udseende. Desuden får det rummet til at føles bredere. ... Læs mere om mørkt laminatgulv

Viser 1–12 af 35 resultater

Hvorfor du skal vælge mørkt laminatgulv

En kombination af et mørkt gulv, lyse vægge og et lyst loft skaber en kontrast, som gør det nemmere for øjet at fokusere og giver rummet et interessant udseende. Desuden får det rummet til at føles bredere.

Samtidig kan en kombination af mørkt og lyst også skabe en følelse af dybde i rummet. Mørkere toner i gulvet trækker blikket nedad, mens lyse vægge og loft giver rummet højde. Dette skaber en illusion af større rum, selv når rummet ikke er særlig stort. Derudover kan et mørkt gulv også give rummet et touch af elegance og æstetik, når det kombineres med lyse og neutrale farver. Endelig er mørkt gulv også nemmere at vedligeholde og holder længere end lysere farver.

Mørke laminatgulve er blevet stadig mere populære de senere år, og dette skyldes både deres æstetiske appel og evnen til at tilføje en følelse af dybde og varme til rummet. Der er også andre slags laminatgulve, som er meget populære såsom sildebenslaminatgulvet.

Kære kundeDet Grundet sommerferie er telefon og chat slukket. Vi vil fortsat besvare dine emails på info@doorhouse.dk. Vores webshop holder aldrig ferie og leverer – som altid – dine ordrer på 0-3 hverdage. God sommer.😊

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på