[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]
Laminatgulve

Lyst laminatgulv

Laminatgulve er et populært og moderne valg i dag. De er nemme at vedligeholde og har et flot udseende. Men hvordan vælger du det rigtige lyse laminatgulv? Læs med her og vi giver dig svaret. ... Læs mere om lyst laminatgulv

Viser 1–12 af 22 resultater

Lyst laminatgulv – Sådan vælger du

Laminatgulve er et populært og moderne valg i dag. De er nemme at vedligeholde og har et flot udseende. Men hvordan vælger du det rigtige lyse laminatgulv? Læs med her og vi giver dig svaret.

Hvad du bør overveje når du vælger et lyst laminatgulv

Når du skal vælge et lyst laminatgulv, er der flere ting, du skal tage hensyn til. Først og fremmest skal du overveje, hvor meget trafik vil der være i boligen, og hvilke slags møbler der skal stå på det. Her er det for eksempel vigtigt, at du vælger den rigtige slidstyrke, som du kan læse mere om nedenunder.

Valg af nuance

Farve er selvfølgelig også vigtigt, når du vælger et lyst laminatgulv. Der findes forskellige nuancer af hvide- og lysegrå laminatgulve, så det er vigtigt at vælge nuancen, der passer til din indretning. Hvis du ønsker et mere neutralt look, er hvidt et godt valg, mens lysegråt kan give et mere moderne udtryk.

Valg af mønster

Mønsteret på laminatgulvet er også vigtigt at tage hensyn til. Der findes forskellige mønstre, fra træstruktur til stenstruktur. Hvis du ønsker et mere naturtro udseende, er træstruktur et godt valg, mens stenstruktur kan give et mere industrielt udtryk. Så er der selvfølgelig sildeben laminat, som er meget populært og elsket af mange. Vi er også selv stor fan af sildebensmønsteret. Hvis du er interesseret i sildebensmønsteret og samtidig også vil have et lysegråt laminatgulv, så vil du højst sandsynligt kunne lide Alesta Sildeben Laminat Eg i Lysegrå.

Valg af slidstyrke

Det er vigtigt at vælge et laminatgulv af høj kvalitet, da det er mere holdbart og nemmere at vedligeholde. Kvaliteten kan afgøres af overfladestyrken. Vi har et udvalg af overfladestyrke 32 og 33, som er den højeste slidstyrke man kan få. Jo flere lag og bedre kvaliteten af plastikken er, jo bedre er laminatet. Jo højere overfladestyrke, desto bedre er laminatgulvets kvalitet.

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på

preloader