Laminatgulve

Laminatgulv i 8 mm

Laminatgulv fås i flere forskellige tykkelser. Hos Doorhous fås laminatgulvet i tre paneltykkelser: 8 mm, 10 mm og 12 mm. ... Læs mere om laminatgulv i 8 mm

Viser 1–12 af 88 resultater

Hvilken tykkelse laminatgulv?

Laminatgulv fås i flere forskellige tykkelser. Hos Doorhous fås laminatgulvet i tre paneltykkelser: 8 mm, 10 mm og 12 mm.

Er 8 mm laminat stærkt nok til mit behov?

Når man vælger laminatgulv bør det være minimum 8 mm tykt. Den tykkelse er rigeligt til et almindeligt hjem. Herefter øges komforten og fordelene i takt med gulvets tykkelse. Jo tykkere panelerne er, desto mere stabile bliver profilerne.

Laminatgulv udvider sig. Ved tykkere materiale er udvidelses- og skrumpningsadfæren bedre.

Slidstyrke

Vores 8mm har en slidstyrke på mindst 32, også kaldet AC4. Det er først og fremmest slidstyrken, du skal være opmærksom på. Det kan være fra 21 til 33. Vi har kun gulv i de to bedste slidklasser; 32 og 33. Gulvets holdbarhed afhænger af dette tal. Klasse 33 er beregnet til offentlige rum med tung gulvbelastning

Hvor tykt skal laminatgulv være?

Eksperter oplyser, at den optimale tykkelse er 8 mm.
Man kan sagtens finde et tyndere laminatgulv. Men Hos DoorHouse sælger vi kun kvalitetsprodukter. Derfor ligger tykkelsen på vores laminatgulv fra 8 mm til 12 mm, fordi det kan vi står inde for.

Vi er så stolte af kvaliteten, at der er garanti på minimum 15 år, hvis gulvet lægges i dit hjem.

Hvilket gulv er stærkest?

Bortset fra klinker er laminatgulve helt klart den gulvtype, der har den største slidstyrke og dermed en god holdbarhed.

I princippet kan gulvet lægges i alle boligens rum – med undtagelse af badeværelset. Det er også velegnet, hvor der er stort slid – fx på gangarealer, i bryggers eller i kælderen.

Vores laminatgulv er nemt og enkelt at lægge Det er meget slidstærkt, og kan modstå mange års slitage, samtidig med at det beholder sit udseende. Med andre ord, et gulv, der kan holde livet ud, og som passer til alle hjem.

Kære kundeDet Grundet sommerferie er telefon og chat slukket. Vi vil fortsat besvare dine emails på info@doorhouse.dk. Vores webshop holder aldrig ferie og leverer – som altid – dine ordrer på 0-3 hverdage. God sommer.😊

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på